The Ground

The Ground is een onderdeel van Robbie Personal training. Een team van trainers en coaches met elk hun eigen specialisatie bieden training aan op hoog niveau. Ons aanbod is breed waardoor er voor iedere wens een passende invulling gevonden kan worden. Wat we belangrijk vinden is dat elke training goed begeleid wordt en je bij ons met veel plezier komt trainen.
Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden en tarieven.

Strength bootcamp

The Ground is de plek voor krachttraining op ieder niveau! Wij bieden elke dag van de week Strength Bootcamps aan. Onze trainingen zijn uitdagend en worden gegeven door één van onze trainers. Je traint 60 minuten in een kleine groep waardoor de begeleiding optimaal is en er veel aandacht is voor techniek. Wil jij graag krachttraining oppakken maar dan met professionele begeleiding? Dan ben je bij The Ground van harte welkom! Je kunt eenvoudig jouw trainingen inplannen via het rooster in onze app. Een proefles is altijd gratis!

Small Group Training

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. In 30 minuten lever je intensieve inspanning! HIIT is een full body workout en wordt begeleid door een van onze personal trainers. Een lidmaatschap biedt je toegang tot het volgen van 1 HIIT training per week om nog meer uit jouw trainingsweek te kunnen halen. Het aanbod van HIIT trainingen kan wekelijks wijzigen.

VRIJ TRAINEN

Wij stellen onze personal training gym open voor leden om vrij te komen sporten. Je kunt eenvoudig jouw extra trainingsmomenten inroosteren via het rooster in de Robbie Personal Training app. Vrij trainen is bij ons volledig inclusief, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Kosten

Abonnementen zijn nu tijdelijk maandelijks opzegbaar maar worden in principe aangegaan voor 6 maanden en daarna automatisch verlengd met steeds een maand.

Strength bootcamp

1x per week

€50 p/m

2x per week

€75 p/m

Onbeperkt

€100 p/m

Alle lidmaatschappen zijn inclusief:
* Gebruik van de Robbie Personal training app
* 1x per week HIIT training van 30 minuten
* Vrij trainen

UPGRADES

PT ON THE GO

€150,-
Upgrade nu eenvoudig jouw lidmaatschap met PT on the GO! Wanneer je toch op zoek bent naar extra begeleiding kan je voor 150,00 een rittenkaart kopen. Je krijgt dan 10 PT sessies van 30 minuten. In overleg met een trainer boek je jouw trainingen flexibel in. Credits voor PT on the Go zijn 6 maanden geldig.

Trainingsschema

€39,-

Leden kunnen op elk moment een op maat gemaakt trainingsschema laten opstellen door een van de personal trainers. The Ground biedt deze service zodat je op de momenten dat je vrij wil komen sporten gericht aan de slag kunt. Maatwerk is waar we bij The Ground Personal Training voor staan.

Voeding Coaching

€150,-

Onze voedingsdeskundige stelt voor jou een deskundig voedingsadvies samen. Na een uitgebreide intake en voedingsanalyse kan jij aan de slag met het optimaliseren van jouw leefstijl. Gezonde voedingskeuzes maken en een stok achter de deur. Via de Robbie Personal Training app houd jij een eetdagboek bij en plan je jouw coaching sessie in. Een voeding coaching traject duurt ongeveer 6 weken en is inclusief meten/wegen, uitgebreide intake, voedingsadvies op maat en 3 coaching sessies!

Rooster

Maandag
09:00-10:00 Strength Bootcamp

19:00-20:00 Strength Bootcamp

Dinsdag
09:00-10:00 Strength Bootcamp

19:00-20:00 Strength Bootcamp

Woensdag
09:00-10:00 Strength Bootcamp

19.00-20:00 Strength Bootcamp

Donderdag
09:00-10:00 Strength Bootcamp
19:00-20:00 Strength Bootcamp

Vrijdag
09:00-10:00 Strength Bootcamp
19:30-20:30 Strength Bootcamp

Zaterdag
09:00-10:00 Strength Bootcamp

Zondag

09:00-10:00 Strength Bootcamp

* Doordeweeks van 07:00-12:00 en 16:00-21:00 geopend en in de weekenden in de ochtend 09:00 tot 12:00 uur.
* Trainingen zijn eenvoudig zelf in te plannen via de Robbie PT app.

Meld je nu aan voor een proefles op the ground by robbiept

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
WhatsApp chat