The Ground

The Ground is de nieuwe GYM van Robbie Personal training. Een team van trainers en coaches met elk hun eigen specialisatie bieden training aan op hoog niveau. Ons aanbod is breed waardoor er voor iedere wens een passende invulling gevonden kan worden. Wat we belangrijk vinden is dat elke training goed begeleid wordt en dat je met veel plezier bij ons komt trainen.
Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden en tarieven.

Small group

The Ground is de plek voor krachttraining op ieder niveau! Wij bieden elke dag van de week Small Group training aan. Onze trainingen zijn uitdagend en worden gegeven door één van onze personal trainers. Je traint 60 minuten in een kleine groep van maximaal 6 personen waardoor de begeleiding optimaal is en er veel persoonlijke aandacht is voor o.a. techniek. Wil jij krachttraining oppakken met professionele begeleiding? Dan ben je bij The Ground van harte welkom! Je kunt eenvoudig jouw trainingen inplannen via het rooster in onze app. Een proefles is altijd gratis!

Small Group Training

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. In 30 minuten lever je intensieve inspanning! HIIT is een full body workout en wordt begeleid door een van onze personal trainers. Een lidmaatschap biedt je toegang tot het volgen van 1 HIIT training per week om nog meer uit jouw trainingsweek te kunnen halen. Het aanbod van HIIT trainingen kan wekelijks wijzigen.

VRIJ TRAINEN

Wij stellen onze personal training gym open voor leden om vrij te komen sporten. Je kunt eenvoudig jouw extra trainingsmomenten inroosteren via het rooster in de Robbie Personal Training app. Vrij trainen is bij ons volledig inclusief, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Kosten

Abonnementen worden aangegaan voor 6 maanden en daarna automatisch verlengd met steeds een maand.

Small group

1x per week

€50 p/m

2x per week

€75 p/m

3x per week

€100 p/m

Alle lidmaatschappen zijn inclusief:
* Gebruik van de Robbie Personal training app
* Vrij trainen

UPGRADES voor leden

PT strippenkaart

€600,-

Upgrade nu eenvoudig jouw lidmaatschap met PT on the GO! Wanneer je toch op zoek bent naar extra begeleiding kan je voor 600,00 een rittenkaart kopen. Je krijgt dan 10 PT sessies van 60 minuten. In overleg met een trainer boek je jouw trainingen flexibel in.

Losse PT

€65,-

Boek 1 losse PT sessie. Bijvoorbeeld voor wat extra techniek training of gewoon om een keer uit te proberen wat PT voor jou kan betekenen. 

Voeding Coaching

€150,-

Onze voedingsdeskundige stelt voor jou een deskundig voedingsadvies samen. Na een uitgebreide intake en voedingsanalyse kan jij aan de slag met het optimaliseren van jouw leefstijl. Gezonde voedingskeuzes maken en een stok achter de deur. Via de Robbie Personal Training app houd jij een eetdagboek bij en plan je jouw coaching sessie in. Een voeding coaching traject duurt ongeveer 6 weken en is inclusief meten/wegen, uitgebreide intake, voedingsadvies op maat en 3 coaching sessies!

ONLINE Trainingsschema

€40,-

Ben jij geen lid van onze club of lid geweest en je wil op afstand gecoacht blijven worden? Je kunt gebruik (blijven) maken van onze mobiele app in combinatie met een maandelijks op maat gemaakt trainingsschema op afstand. 

Trainingsschema

€30,-

Leden kunnen op elk moment een op maat gemaakt trainingsschema laten opstellen door een van onze personal trainers. The Ground biedt deze service zodat je op de momenten dat je vrij wil komen sporten gericht aan de slag kunt. Maatwerk is waar we bij The Ground Personal Training voor staan.

Voeding consult

€50,-

Boek 1 los consult met onze voedingsdeskundige. Krijg feedback op jouw voedingsdagboek uit onze mobiele app of heb je een specifieke vraag of  wellicht heb je een situatie waar je graag een professionele feedback op wil.  

Rooster

Maandag
09:00-10:00 Small Group training

19:00-20:00 Small Group training

Dinsdag
09:00-10:00 Small Group training

19:00-20:00 Small Group training

Woensdag
09:00-10:00 Small Group training

19.00-20:00 Small Group training 

Donderdag
09:00-10:00 Small Group training
19:00-20:00 Small Group training

Vrijdag
09:00-10:00 Small Group training
18:00-19:00 Small Group training

Zaterdag
10.00-11.00 Small Group training

Zondag

09:00-10:00 Small Group training

* Doordeweeks standaard van 07:00-12:00 en 16:00-21:00 geopend en in de weekenden in de ochtend 08:00 tot 12:00 uur op zaterdag en op zondag vanaf 8.30 uur. 
* Trainingen zijn eenvoudig zelf in te plannen via de Robbie PT app. HIIT training kan per week wisselen qua rooster.

Meld je nu aan voor een proefles op the ground by robbiept

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
WhatsApp chat