Opzoek naar een Personal Trainer in Enschede?

kom trainen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Personal Trainer Enschede

Trainen met een personal trainer Enschede? Kies voor Robbie Personal Training. Wij bieden maatwerk, volledig afgestemd op jouw doelen en wensen. Het bijzondere van Robbie Personal Training is dat je kunt werken aan je gezondheid en lichaam in een van onze speciaal ingerichte privé training studio’s. Je kunt volledig jezelf zijn en alles uit je personal training sessies halen. Liever trainen in een kleine groep? Dat kan ook! Ons team helpt je, privé of in de groep, bij je persoonlijke doelen zoals fitter worden, afvallen of meer spiermassa.

Wat zeggen onze klanten?

Werken aan je persoonlijke doelen met een personal trainer Enschede

Je staat er niet alleen voor. Wil je afvallen, meer spieren opbouwen, aan je conditie werken of fitter worden? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw doelen zijn en hoe we die gaan bereiken. Het traject start met een uitgebreide intake:

 • Invullen van een vragenlijst
 • Verschillende lichaamsmetingen
 • Een fysieke tekst
 • Bespreken en vastleggen van je doelen.

De personal trainer Enschede is er óók voor deskundig voedingsadvies. Goede voeding maakt onderdeel uit van je persoonlijke coaching programma zodat we de maximale resultaten kunnen bereiken. Gedurende het trainingstraject voeren we regelmatig metingen uit zodat we zien hoe het gaat, of je voortgang boekt en of je trainingsschema of voedingsschema wellicht moet worden bijgesteld.

Privé trainen met personal training

Een unieke mogelijkheid voor trainen met een personal trainer: volledig privé en persoonlijk! Ongestoord trainen met jou eigen persoonlijke trainer? Dan zit je bij Robbie goed; je kunt volledig privé van anderen werken aan je uithoudingsvermogen, kracht en gezondheid. Wil jij niet in de massa opgaan van een grote sportschool of is de drempel te groot om gelijk op jezelf aangewezen te worden? Bij Robbie Personal Training gebeurt dat niet, je traint als je dat wil volledig alleen en kunt helemaal privé werken aan jouw doelen.

Trainen in een kleine groep

Wil je niet helemaal privé trainen maar ook niet in een heel grote groep? Kies dan voor de kwaliteit  van onze personal trainers in een kleine groep van maximaal 8 personen. Je schrijft je simpelweg in via het rooster en werkt in een kleine groep aan kracht, conditie en algehele fitheid. Dat is gezellig maar ook erg motiverend. Je kunt 7 dagen per week trainen en er zijn zowel groepen voor beginners als voor gevorderden. Je bent niet gebonden aan een bepaalde vaste groep omdat we werken met een vrij inschrijfsysteem waar we maximaal 8 mensen per groep toelaten.

Handige Robbie personal training app

Via de website van Robbie Personal training of de app- of playstore download je simpel onze eigen app waarmee je online van alles kunt inzien. Bijvoorbeeld jouw persoonlijke progressie, trainingsschema’s, recepten en persoonlijk voedingsadviezen. Via de app kan je je ook inschrijven voor een small group training. Je ziet meteen of er nog plek is. De app is gebruiksvriendelijk en je vindt er ook alles over je lidmaatschap, het rooster en natuurlijk je persoonlijke doelen, informatie over workouts en de resultaten van je tussentijdse metingen. Zo zie je in één oogopslag hoe het met je persoonlijke voortgang gaat.

Persoonlijk voedingsadvies 

Bij Robbie Personal Training (personal trainer Enschede) werken we met voedingsadviezen op maat. Al onze trainers hebben kennis van voeding maar ons team wordt ook versterkt door een voedingsdeskundige. Voeding vormt een belangrijk onderdeel van je persoonlijke leefstijl. Voeding en training gaan hand in hand en het aanpassen van je voeding is in veel gevallen noodzakelijk om fysieke doelstellingen te

bereiken. We gaan bij Robbie Personal Training uit van gezonde, pure, onbewerkte voeding en begeleiden ieder die dat wenst individueel bij het nastreven van een gezonde leefstijl. Het uitgangspunt in de begeleiding is altijd gezondheid. Samen met je trainer / coach ga je aan de slag binnen de veilige omgeving van onze app. In de app houd je een eetdagboek bij en stel je een realistisch en haalbaar doel. Je trainer / coach begeleid je ten aanzien van het maken van de juiste keuzes. Bij Robbie Personal Training streven we er naar om maatwerk te leveren. Zo kan je een eetpatroon ontwikkelen wat bij jou past en je dus voor langere tijd vast kunt houden. Je trainer / coach geeft voedingsadviezen en deelt kennis over de juiste product keuze. Tevens helpen we je met het plannen van je maaltijden en delen we heerlijke gezonde recepten via de Robbie Personal

Training app. Kortom, we doen er alles aan om je persoonlijk te begeleiden en je van adviezen te voorzien waar je direct mee aan de slag kunt. Geen moeilijk gedoe, gewoon eten. Voedingsadvies is inbegrepen bij een personal training traject. Small group personal training leden hebben de mogelijkheid om voeding coaching los af te nemen bijvoorbeeld in de vorm van een begeleidingstraject van 6 weken of losse consulten.

Daarom kies je voor Robbie Personal Trainer in Enschede

Er zijn veel redenen voor een Personal Trainer Enschede en waarom je het beste kunt kiezen voor Robbie Personal Training in Enschede:

 • Persoonlijk en betrouwbaar
 • Deskundig voedingsadvies
 • Goed bereikbaar
 • Zowel mannen als vrouwen
 • Trainen in privé ruimte of in kleine groepen
 • Krachttraining en conditietraining
 • Lifestylecoach, mental coaching
 • Topsport coaching
 • Revalidatie
 • Gewichtsbeheersing
 • Handige app.

Onze trainers zijn vakkundig en ervaren. Elke trainer heeft eigenschappen die je extra kunnen aanspreken. Geduldig of juist heel enthousiast. Ook als je topsporter bent of moet revalideren ben je bij ons aan het goede adres. Heb je een knie- of heupoperatie achter de rug? Wij helpen je graag bij het vervolg revalidatie proces zodat je snel weer volledig belastbaar bent.

Meer weten of een afspraak maken met Personal trainer Enschede?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Kom gerust langs om eens rond te kijken of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zitten in de Optisport Twentehallen waar ruim genoeg parkeerplaatsen aanwezig zijn. Samen bekijken we wat je wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. We zijn uitstekend bereikbaar, ook vanuit de omliggende gemeenten Hengelo, Haaksbergen, Boekelo, Lonneker, Losser, Buurse en Glanerbrug.

Robbie Personal Training is ervaren en beschikt over gedreven, enthousiaste personal trainers in Enschede die je graag helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Personal trainer in Enschede? Kies voor Robbie Personal trainer!

Proefles bij Robbie Personal Training 

Bij Robbie Personal Training is het mogelijk om een gratis proefles te volgen in één van onze small group personal trainingsuren. Naar aanleiding van je aanvraag wordt er in overleg een proefles ingepland. Pas na het volgen van een proefles beslis je of je je definitief wil aanmelden voor small group personal training.

Investeren in jezelf

Sporten is gezond. Zie het als een investering in je eigen gezondheid. Wees bewust van je voeding. En geef niet op.Doorgaan. Volhouden. Vergeet je eigen doelen niet. Het zijn zo maar enkele uitspraken van personal trainer Robbie Mulder. 

Danny de Vries

Duw in de goede richting

Mijn naam is Maike Olde Agterhuis. Ik ben 36 jaar en trotse moeder van twee kinderen (dochter van 2 en zoontje van 5 jaar). Na de geboorte van mijn dochtertje wilde ik graag wat overtollige kilo’s kwijt. Ik ben altijd vrij sportief geweest...

Maike Olde Agterhuis

Daniel Cengiz
Daniel Cengiz
2020-06-22T15:30:28+0000
Ik had dit jaar het doel om gezonder te leven. Daarbij hoort natuurlijk gezond eten en sporten. Ik wilde dat dit een automatisme werd in mijn leven en niet een tijdelijk iets. De stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Robbie PT. Gesprek gehad en begonnen. Vond het doodeng en was heel onzeker of het mij ging lukken (nooit echt veel sport gedaan vandaar). Gesprek gehad en uitgelegd wat ik wilde. Er werd naar mij geluisterd en er werd een plan opgesteld. Het was een proces van vallen en opstaan (letterlijk :P). Je praat met de trainers en ze kijken wat je wel en niet kunt en houden zelfs rekening met blessures uit het verleden. Ze motiveren je enorm. In het begin lukte niets bij mij en voelde ik mij echt een kluns. Dat gevoel namen ze direct weg door je te stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen en je te verzekeren dat het allemaal beter wordt. Geduld is een schone zaak. Uiteindelijk 15 kilo afgevallen, zelfvertrouwen gekregen, mentaal sterker, een betere houding, gezondere levensstijl en heel veel zin om te blijven sporten (ook bij Robbie PT :D). Team Robbie PT, enorm bedankt voor alles, en we gaan gewoon door!lees meer
Stephanie de Jong
Stephanie de Jong
2020-01-30T14:20:11+0000
half jaar geleden begonnen bij robbie personal training, zeer tevreden over de trainers geven goede tips en adviezen, stimuleren je goed om het uiterste uit je te halen.In die tijd ook 16 kilo afgevallen.lees meer
Jessy ter Steege
Jessy ter Steege
2020-01-24T14:58:45+0000
Zes maanden geleden zijn mijn zus en ik begonnen met Personal training bij Robbie PT. Wij hebben in de afgelopen 2 maanden twee keer in de week gesport bij Thom. Dit was echt een top ervaring. We hebben lekker getraind, super begeleiding gekregen en ook lekker veel gelachen. Wij willen aan iedereen aanraden, als je ooit een keer personal training wil gaan volgen, doe dit dan vooral bij Robbie PT. Het was een super leuke tijd en we hebben er zeker veel plezier aan gehad. SUPER!!!’lees meer

Disclaimer (*): Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees daarom de disclaimer

Meer weten over personal trainer in regio Enschede?

Kom dan trainen bij Robbie Personal Training! Wij bieden personal training, small group training en voedingsadvies aan. In Twente zijn we onder meer vanuit Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Haaksbergen, Boekelo, Lonneker, Buurse, Glanerbrug uitstekend bereikbaar.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
WhatsApp chat