Mijn naam is Emma Wolters, student Social Work en geslaagd cursist ‘Menno Henselmans’ als Personal Trainster. Nadat ik zo’n 6 jaar geleden begon met kickboksen in combinatie met krachttraining ontstond mijn passie voor fitness en voeding. 

Toen ik een jaar geleden een vacature van Robbie Personal Training voorbij zag komen besloot ik een poging te wagen. Het leek mij een persoonlijke sportschool en mijn verwachting hierover is volledig waargemaakt. Aangezien de meeste sportscholen (en de maatschappij in het algemeen) steeds individualistischer wordt, vind ik het mooi dat Robbie Personal Training juist dat persoonlijke en die band kan bieden. Ook hoe hij mij hierin kan begeleiden en kan opleiden vind ik erg fijn. Hij neemt echt de tijd mij tips te geven die mij als trainer en persoon sterker maken. Hij is duidelijk in wat hij wil en waarin ik moet groeien. Hier heb ik tot nu toe al erg veel aan gehad en ik weet dat ik hierdoor continu kan doorgroeien.

Mijn interesses liggen vooral bij de veranderlijke samenstelling van iemands fysiek (zowel proces van afvallen, je fit voelen tot aan bodybuilding), voedingsbegeleiding (en koken) en de psychologische kant en motivatie van mensen. 

De small group trainingen spreken mij ook nog meer aan dan dat ik had verwacht. “Time flies when you’re having fun” is voor mij tijdens werk nog nooit zo van toepassing geweest als nu. 

Aangezien ik mezelf wil uitdagen en toch meer wil dan alleen het één op één begeleiden van klanten met betrekking tot sport (ook al vind ik dit ook erg leuk om te doen) heb ik gekozen voor de opleiding Social Work. 

Ik hoop de combinatie te kunnen maken tussen sport en mindset met verschillende doelgroepen, waaronder jeugdzorg, mensen met een psychische of lichamelijke beperking en stresscounseling. Ik geloof dat beweging veel meer biedt dan het verbeteren van je fysiek. Ik loop nu stage bij Trajectum in Rekken. Trajectum verleent zowel extramurale als intramurale zorg aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag. Ik mag gedurende deze periode sportlessen gaan geven, naast mijn Social Work werkzaamheden. Hiernaast zal ik gewoon nog aan het werk blijven bij Robbie Personal Training. 

Hopelijk tot snel!!
Groetjes Emma

 

Maak een afspraak met Emma
WhatsApp chat