(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Nadat ik afgelopen zomer slecht in mijn vel zat, mijzelf te dik vond en ook nog eens geen energie had, ben ik op zoek gegaan naar iets waarbij ik én aan mijn conditie kon werken én iets aan mijn gewicht kon doen. Via Facebook kwam ik ‘Robbie Personal Training’ tegen. Dat leek mij wel iets, maar ik durfde niet te bellen. Ik schaamde mij voor mijn lijf en was bang dat ik niet mee zou kunnen komen in de Small Group Trainingen waar ik voor zou willen gaan.

Toch heb ik een proefles meegedaan! Na de eerste vijf minuten dacht ik dat ik het niet zou overleven, ik kwam mijzelf ontzettend tegen.

Ik vond dat ik het een kans moest geven en ben er voor gegaan. Naast het trainen heb ik me aangemeld voor een coaching pakket wat zich richt op voedingsadvies en begeleiding. De trainers Robbie en Thom dagen mij steeds weer uit om het maximale uit een training te halen. Ik kan de trainingen nu goed volhouden en ik vind het gaaf om te doen. Op dit moment ben ik 22 kg kwijt, ik heb meer energie en ik zit lekker in mijn vel. Zo zie je maar, er is heel veel mogelijk! Als je er maar voor gaat en je 200% inzet!

WhatsApp chat